Kvalitet & garanti

Vi har høj fokus på god kundeservice og høj kvalitet på vores reparationer. Derfor har vi udvalgt de bedste reservedele, så du kan gå herfra, uden bekymringer, med en repareret enhed. Vi gennemtester alle vores reservedele grundigt, og har en god kontakt med vores leverandør herom. Vi sælger kun høj-kvalitets skærme, så du som kunde er sikret at alt virker som det skal. Vi bruger derfor Original Kvalitet skærme til iPhone med Originalt display, touch og backlight. Vi garanterer at der er hverken pixelfejl, touchfejl eller andre fejl.

2 års garanti på iPhone reparation

Vi kan stå inde for vores kvalitet, og ønsker at give dig den bedste service. Derfor har du altid 2 års garanti på den pågældende reservedel vi har skiftet. Denne garanti frafalder hvis enheden har lidt overlast eller væskeskade efter reparationen.

Skulle du opleve fejl med en reservedel vi har monteret, så kontakt os gerne, og vi vil rette problemet med det samme. Blot medbring kvittering, hvorpå der står IMEI/Serie nummer, så vi kan verificere det er den rigtige enhed det drejer sig om.

Original Kvalitet:

  • Den absolut bedste kvalitets skærm.
  • 2 års garanti. (Denne garanti frafalder hvis enheden har lidt overlast eller væskeskade efter reparationen.)
  • Originalt display, touch og backlight
  • Lidt højere pris.

2 års garanti på Mac reparation

Når du får din MacBook repareret hos os får du altid reservedele i den bedst mulige kvalitet. Vi kan ofte skaffe originale reservedele så længe det ikke er batteriskifte.Du får selvfølgelig også 2 års garanti på din Mac reparation.

Ved batteriskifte får du et CE-godkendt batteri fra en anerkendt tysk leverandør. Vi giver 2 års reklamationsret på batteriskifte. Da et batteri bliver slidt når man bruger det, plejer vores fingerregel at være, at på 2 år må batteriet have mistet ca. 20% kapicitet ved ca. 500 cycles. Dette er Apple’s egne forskrifter for det acceptable mAh tab over en 2-årig periode.

Har du spørgsmål til vores kvalitet, eller noget helt andet du gerne vil spørge om, så kontakt os nu på 40760009.

Telefonen er åben: Man – tor 10-17:30 og fre 10-17.